×

Želite li prijeći na Amgen internetsku stranicu izvan Hrvatske i napustiti Amgen.hr?

NAPUŠTATE OVU INTERNETSKU STRANICU. Amgen d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost, niti nadzire na bilo koji način, organizacije, stavove ili točnost informacija koje se nalaze na ovom poslužitelju ili internetskoj stranici.

×

Želite li prijeći na Amgen internetsku stranicu izvan Hrvatske i napustiti Amgen.hr?

NAPUŠTATE OVU INTERNETSKU STRANICU. Amgen d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost, niti nadzire na bilo koji način, organizacije, stavove ili točnost informacija koje se nalaze na ovom poslužitelju ili internetskoj stranici.

Obavijest o privatnosti

  1. Tvrtka Amgen Inc. I Amgen d.o.o. (svaka kontrolor podataka) surađuju sa zdravstvenim djelatnicima poput Vas zbog Vaše stručnosti na području trenutačnih standarda skrbi kako bi razumjela Vaš stav o nezadovoljenim medicinskim potrebama te radi provođenja kliničkih ispitivanja – sve to ključno je kako bismo inovativna otkrića prenijeli od laboratorija do pacijenata. Osnovni dio našeg odnosa s Vama je naša obveza poštovanja Vaše privatnosti. U skladu s europskim i međunarodnim zahtjevima za zaštitu podataka, svrha je ovog priopćenja obavijestiti Vas o načinu na koji ćemo upotrebljavati informacije o Vama tijekom poslovanja s Vama.
  2. Slično kao što ih upotrebljavaju druge farmaceutske i biotehnološke tvrtke, Amgen će prikupiti i obraditi osobne informacije kako je to nužno radi administracije i upravljanja stručnim i znanstvenim djelatnostima tvrtke Amgen (primjerice, takve djelatnosti mogu uključivati sudjelovanje u medicinskom ispitivanju, kliničkim ispitivanjima, stručnim susretima ili kongresima) te u svrhu promidžbe naših proizvoda i usluga. To uključuje informacije kao što su Vaše ime i prezime, poslovni telefonski broj, poslovna adresa elektroničke pošte te polje stručnosti. To također može uključivati informacije koje nam Vi odlučite pružiti, kao što su informacije koje su nužne da bi Vam tvrtka Amgen izvršila uplate. Osim administrativne svrhe i svrhe upravljanja, tvrtka Amgen može podijeliti osobne informacije s javnim vlastima ili ako se to zakonom traži. U određenim zemljama (uključujući, primjerice, Francusku i Nizozemsku), tvrtka Amgen može imati pravnu obvezu javno otkriti informacije o naknadi za rad ili financijskim troškovima koje Vam je tvrtka platila.
  3. Tvrtka Amgen može prenijeti osobne informacije svojim pridruženim tvrtkama i drugim pravnim osobama od povjerenja koje obrađuju podatke i koje djeluju u njezino ime u zemljama u kojima te informacije nisu prvobitno prikupljene, kao što su Sjedinjene Američke Države ili druge zemlje izvan EU-a/EGP-a. U nekim od tih zemalja možda se ne zahtijeva ista razina zaštite podataka kao u zemlji u kojoj se Vi nalazite. Međutim, tvrtka Amgen prenijet će osobne informacije samo nakon što se uvjeri da postoje mjere zaštite prenijetih informacija.   Prijenos osobnih podataka između tvrtke Amgen i njezinih podružnica je u skladu sa zakonskim zahtjevima i našim obvezujućim korporativnim pravilima -Binding Corporate Rules (BCRs). Za dodatne informacije u vezi BCRs-a, uključujući i podnošenje pritužbe na obradu Vaših osobnih podataka, u slučaju kršenja BCRs-a, posjetite http://www.amgen.com/bcr/. Bez obzira na zemlju u kojoj su Vaši osobni podaci prikupljeni ili obrađeni, tvrtka Amgen održava prikladne administrativne, tehničke i fizičke mjere zaštite kako bi održala sigurnost podataka i zaštitila informacije o Vama.
  4. Možete odlučiti ne sudjelovati u obradi koja je opisana u ovoj obavijesti u bilo koje vrijeme kontaktiranjem Ureda za privatnost tvrtke Amgen (eng. Amgen Privacy Office) putem elektroničke pošte privacyoffice@amgen.com. Nadalje, možete zatražiti pristup, ispravak ili brisanje Vaših osobnih informacija kontaktiranjem Ureda za privatnost tvrtke Amgen. U nekim slučajevima tvrtka Amgen može biti zakonski obvezna zadržati određene osobne informacije tijekom određenog razdoblja.

Za više informacija o Izjavi o privatnosti tvrtke Amgen, molimo posjetite

Za informacije o našim obvezama da otkriju osobne podatke (uključujući i financijske informacije) pod EFPIA financijske transparentnosti Pravila i financijske transparentnosti specifičnim propisima države, molimo kliknite ovdje ili posjetite http://www.efpia.eu/

ožujak 2017


Kontakt

Amgen d.o.o.
Radnička cesta 80/8
10 000 Zagreb
Hrvatska
Telefon: +385 1 5625 720
Telefaks: +385 1 5625 727
E-pošta: dl-reception-croatia@amgen.com